De band van Spirit bestaat momenteel uit toetsen, basgitaar, saxofoon en drums. We zouden dat graag aangevuld zien met een gitarist en een tweede toetsenist.

De band repeteert eens in de 2 weken. Dat vraagt een grote zelfstandigheid van de instrumentalisten. Er wordt van je verwacht dat je je partijen thuis instudeert zodat je meteen voort kunt bouwen tijdens de repetities. Voorafgaand aan grote concerten worden er extra repetities gehouden om de puntjes op de i te zetten.

Ben je geïnteresseerd om mee te komen spelen dan kun je contact opnemen met:

Dirigent Wilma van der Schoot: 06-27418262; wilmavanderschoot@mimamusic.nl

Of

Bandleider Marc Baghuis: 06-52601250; marcbaghuis@gmail.com

Gitarist

Een gitarist van Spirit speelt meestal als slaggitarist, maar er zijn ook regelmatig solo’s te spelen. Op het repertoire staan nummers van Queen zoals ‘Somebody to love’ en ‘Bohemian Rhapsody’.  Ook een nummer als ‘Gotta get home’ van 77 Bombay Street waarbij de gitarist een voorname rol heeft staat op het programma.

Er wordt van je verwacht dat je aan de hand van akkoorden zelf het nummer kunt instuderen.
Tijdens de repetitie wordt er olv bandleider Marc Baghuis verder gewerkt.

2e toetsenist

Naast de 1e  toetsenist (cq bandleider) willen we graag een 2e toetsenist die aanvullende partijen kan spelen op een digitale piano / synthesizer. Het orgel bij de gospelsongs, aanvullende blazers, of de kerstklokken in de kerstperiode.

Er wordt van je verwacht dat je meedenkt en mee uitzoekt wat past en wat toegevoegd kan worden. Dus ook hier wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht.

X