Op vrijdag 26 januari 2024 organiseerden wij een open mannenrepetitie. Het was een groot succes met meerdere aanmeldingen!

Heb je deze repetitie gemist? Niet getreurd! Je bent iedere vrijdag welkom om mee komen zingen of om te kijken of het iets is voor je zou zijn. Meedoen is geheel vrijblijvend. Je mag de sfeer proeven, je mag meezingen hoog of laag, je mag je voelsprieten uitsteken om na te gaan: “Is dit iets voor mij?” Je mag alles vragen, je mag nadere informatie inwinnen. Na de avond nog niet overtuigd, maar wel kriebels? Dan mag je je aanmelden om nog een aantal keren mee te zingen.

Wij repeteren altijd op vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Om de 2 weken is ook onze band aanwezig om ons te begeleiden.

Waar?
Soc. cult. centr. De Biechten
Vincent van Goghlaan 1
5246GA Hintham ( Den Bosch )

Zien we jou deze vrijdag al?

X