Op vrijdag 26 januari 2024 organiseren we een open mannenrepetitie. Wat betekent dat?

Mannen, die nog geen deel uitmaken van Gospelpopkoor Spirit, mogen op die avond mee komen zingen om te kijken of het iets is wat ze wel vaker zouden willen doen. Meedoen is geheel vrijblijvend. Je mag de sfeer proeven, je mag meezingen hoog of laag, je mag je voelsprieten uitsteken om na te gaan: “Is dit iets voor mij?” Je mag alles vragen, je mag nadere informatie inwinnen. Na de avond nog niet overtuigd maar wel kriebels dan mag je je aanmelden om nog een aantal keren vaker mee te komen doen.

Wij denken dat de drempel laag is en dat wij er jou wel overheen trekken. Maak gebruik van deze kans en kom lekker meedoen!

Wij repeteren altijd op vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Om de 2 weken zijn ook onze muzikanten aanwezig om ons te begeleiden.

Waar?
Soc. cult. centr. De Biechten
Vincent van Goghlaan 1
5246GA Hintham ( Den Bosch )

X