Vocaal Digitaal

Op 30 mei hebben we deelgenomen aan Vocaal Digitaal.

Dit is een evenement waarbij allerlei verschillende koren zich digitaal aan u voorstellen.

Alle 10 de koren treden op in dit filmpje met ieder 2 nummers. Spirit trapt af met de nummers: “The show must go on” van Queen en “Now I’m on my way” van The Brooklyn Tabernacle Choir.

De derde editie van dit evenement is op 27 juni 2021.

Meer achtergrondinformatie hierover kunt u vinden via onderstaande link.

https://www.vocaaldigitaal.nl/

Statiegeldactie

SPIRIT GAAT NIET OP DE FLES

Spirit is gedurende het 2e kwartaal van 2021 als goed doel aangemerkt voor de statiegeldactie van de COOP aan het Mercuriusplein in Berlicum!

Wat houdt dit in?

Spirit is van 1 april tot 1 juli het goede doel waar iedereen die flessen inlevert voor statiegeld, zijn/haar statiegeld aan kan schenken. Je maakt gewoon op het apparaat de keuze: Doneer (dus niet op Bon drukken). De Coop verdubbelt de opbrengst. Wij hopen dus dat iedereen in de periode van 1 april tot 1 juli flessen gaat inleveren bij de Coop in Berlicum!

Ter informatie

In de aanvraag van Spirit is als doel gesteld dat het geld besteed gaat worden aan o.a. pc’s met drivers die sterk genoeg zijn, benodigde softwareprogramma’s, voldoende ruimte in de “cloud” en eventueel het inhuren van pc- en software-techneuten om het digitaal repeteren van Spirit zo goed mogelijk te laten verlopen. Hierdoor kan Spirit, zo gauw als het weer kan, live bij het publiek in Berlicum terugkomen, zingend, swingend en enthousiast als altijd!

X