Een nieuw schooljaar, een nieuwe hobby!
Onder deze titel is Spirit een ledenwerfactie gestart onder m.n. MBO- en HBO-studenten.
Is zingen iets voor jou? Aarzel niet en kom eens kennismaken met het leukste koor van Den Bosch en omstreken! Spirit repeteert op vrijdagavond van 19:30 tot 21:30 uur bij Scc De Biechten (Vincent van Goghlaan 1 in Hintham). Iedereen is van harte welkom, maar we moedigen vooral 𝐑𝐨𝐠𝐞 𝐭𝐞𝐧𝐨𝐫𝐞𝐧 en π₯𝐚𝐠𝐞 𝐚π₯𝐭𝐞𝐧 aan om eens vrijblijvend een repetitie mee te maken en te ontdekken of zingen in Spirit bij jou past. Β  Dus: zing je qua toonhoogte lekker mee met artiesten als Ed Sheeran of Bruno Mars (tenor)? Of past het warme stemgeluid van AdΓ¨le juist goed bij je (alt)? Dan is Spirit op zoek naar jou!
Andere stemsoorten mogen zich natuurlijk ook aanmelden maar die komen in eerste instantie op een wachtlijst. Het kan ook zijn dat je géén idee hebt welke stemgroep bij je past, maar dat je wel heel enthousiast bent over deelname in Spirit. Ook dan ben je van harte welkom om eens een repetitie mee te maken om te bekijken of zingen in het leukste gospelpopkoor van Den Bosch e.o. bij jou past!
Meer weten of je vrijblijvend aanmelden? Stuur een mailtje naar info@spiritgospelpop.nl
Tot snel!Β 
X